top of page

Què vull millorar o resoldre de la meva vida en aquest moment?

Qualsevol resposta a aquesta pregunta és un bon motiu per constel·lar.

Amb les constel·lacions familiars posem ordre en el nostre sistema familiar, resolent aquells conflictes que no ens permeten estar en sintonia amb la vida.

És un treball en grup on només la persona que constel·la i la facilitadora de constel·lacions familiars sabem el tema que es tracta, la resta de participants no ho saben. Així no hi ha marge de manipulació i la constel·lació és molt més fluïda. 

Treballem sense intenció i sense judicis, sempre des del respecte. El nostre propòsit no és canviar el món, tan sols volem estar en sintonia amb ell.

 

 

Árbol grande

Amb les constel·lacions familiars podem tractar malalties, obsessions, addiccions, emocions reprimides, pors, fòbies, separacions, ansietat, relacions personals, dols no resolts, problemes laborals...

podem treballar infinitat de temes, sempre que sigui des d'una mateixa, la relació d'una mateixa amb l'exterior.

No constel·lem temes de persones alienes a nosaltres, en tot cas haurien de ser aquestes les que vinguéssin a constel·lar. El que sí podem constel·lar és com ens afecta a nosaltres una situació en concret.

Per exemple, si un familiar està en un procés de separació de parella complicat i ens genera angoixa, podem constel·lar aquesta angoixa que sentim fruit de la situació, però qui hauria de constel·lar per resoldre el conflicte seria la parella, si més no, un dels integrants de la parella.

Si vols més informació no dubtis a contactar-me.

Inversió: 50€ constel·lar / 10€ representar

bottom of page