top of page

massatge facial japonès

El massatge kobido prové de la medicina tradicional japonesa en combinació amb altres tècniques del massatge tradicional japonès que s'han anat desenvolupant al llarg dels anys.

Està basat en 48 tècniques diferents que connecten moviments ràpids i lents, però sobretot és vibracional. Aquest massatge va molt més enllà de la tècnica, ja que la persona que l'ofereix ha de ser creativa i gentil, permetent que el cos entri en un estat energètic idoni.

És art intern, com interpretar una peça de música on el rostre de la persona es converteix en un instrument.

Em dedico a fer kobido perquè m'apassiona i crec que només així es poden obtenir els millors resultats.

Alguns dels beneficis del kobido: augmenta la circulació sanguínia, elimina bactèries i toxines, regula la hidratació de la pell, allibera les contractures del teixit muscular, millora l'activitat glandular, relaxa el sistema nerviós, aporta oxígen i nutrients a les cèl·lules, activa el sistema limfàtic, redueix arrugues i la flacciditat de la pell...

Està especialment indicat en casos de migranyes, bruxisme, estrès, afeccions o patologies del coll, clatell, cara, ulls i cuir cabellut.

 

Les zones on s'aplica el massatge són: la cara i el cap en general, les vèrtebres cervicals, el coll, les espatlles i la part superior del pit.

El kobido sovint també és anomenat lifting facial natural pels seus resultats a nivell estètic sense haver de passar pel quiròfan.

Experimenta l'art del kobido!

bottom of page