top of page

Rebirthing o renaixement és un camí de creixement i realització personal basat en la respiració conscient.Mitjançant les sessions de renaixement, desbloquegem el mecanisme respiratori per arribar a respirar lliurement i alliberar-nos així dels condicionaments negatius adquirits durant la nostra vida que han quedat gravats en la memòria cel·lular, afectant-nos en el dia a dia i en la salut.

 

rebirthing respiración consciente

A través de les sessions de rebirthing, la capacitat per respirar és més gran i aprenem a omplir el nostre cos d´energia i vitalitat. Ens obrim a la vida.

 

​Cada sessió dura entre 2 i 3 hores, varia segons la persona i el treball a realitzar. Hi ha una part de comunicació entre client i terapeuta, on es treballen diferents patrons limitants i negatius de vida per substituir-los en pensament creatiu i positiu, ja que nosaltres creem la nostra realitat a través dels pensaments. L´altra part de la sessió és d´una hora mínim de respiració energètica.

 

​Es recomanen 10 sessions individuals amb una renaixedora professional per després realitzar les sessions per una mateixa.

bottom of page